חוצים את הירקות באמצע ומרוקנים את המילוי שלהם כך שנשאר הירק בצורת קערה קטנה.
שלב 2
0 דקות
את מילוי העגבניות והקישואים קוצצים דק עם הבצל ומניחים בתחתית הסיר, מוסיפים כרפס קצוץ, כף גדושה של רסק עגבניות ומתבלים בכורכום, פלפל, מלח ופפריקה מתוקה.
שלב 3
10 דקות
את הבשר טחון הופכים לקערה, מרסקים 2 בצלים דק ומוסיפים. מתבלים איך שאוהבים ומוסיפים פרורי לחם אם צריך.
*ניתן להמיר את הבשר הטחון לעוף טחון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
ממלאים את הירקות במלית הבשר.
שלב 5
0 דקות
טובלים אותם במעט ביצה טרופה ואחר כך בפירורי לחם ומטגנים עד אשר הבשר מזהיב. מוציאים, סופגים את השמן ובינתיים מחממים את הסיר עם הירקות. מוסיפים את הירקות הממולאים שטיגנו, מסדרים אותם בצורה שטוחה ואם ניתן בשתי שכבות.
שלב 6
0 דקות
את הרצועות של תפוחי האדמה שרוקנו מפזרים מעל (מעין כיסוי לקציצות). הן מקבלות את הטעם והצבע היפה של האוכל.
שלב 7
0 דקות
מבשלים שעה על אש נמוכה ומגישים על גבי אורז לבן עם הרוטב של הירקות הקצוצים מתחתית הסיר.
שלב 1
מתוך
7
חוצים את הירקות באמצע ומרוקנים את המילוי שלהם כך שנשאר הירק בצורת קערה קטנה.
שלב 2
מתוך
7
את מילוי העגבניות והקישואים קוצצים דק עם הבצל ומניחים בתחתית הסיר, מוסיפים כרפס קצוץ, כף גדושה של רסק עגבניות ומתבלים בכורכום, פלפל, מלח ופפריקה מתוקה.
שלב 3
מתוך
7
את הבשר טחון הופכים לקערה, מרסקים 2 בצלים דק ומוסיפים. מתבלים איך שאוהבים ומוסיפים פרורי לחם אם צריך.
*ניתן להמיר את הבשר הטחון לעוף טחון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
7
ממלאים את הירקות במלית הבשר.
שלב 5
מתוך
7
טובלים אותם במעט ביצה טרופה ואחר כך בפירורי לחם ומטגנים עד אשר הבשר מזהיב. מוציאים, סופגים את השמן ובינתיים מחממים את הסיר עם הירקות. מוסיפים את הירקות הממולאים שטיגנו, מסדרים אותם בצורה שטוחה ואם ניתן בשתי שכבות.
שלב 6
מתוך
7
את הרצועות של תפוחי האדמה שרוקנו מפזרים מעל (מעין כיסוי לקציצות). הן מקבלות את הטעם והצבע היפה של האוכל.
שלב 7
מתוך
7
מבשלים שעה על אש נמוכה ומגישים על גבי אורז לבן עם הרוטב של הירקות הקצוצים מתחתית הסיר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0