המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הירקות באמצע ומרוקנים את המילוי שלהם כך שנשאר הירק בצורת קערה קטנה.
את מילוי העגבניות והקישואים קוצצים דק עם הבצל ומניחים בתחתית הסיר, מוסיפים כרפס קצוץ, כף גדושה של רסק עגבניות ומתבלים בכורכום, פלפל, מלח ופפריקה מתוקה.
את הבשר טחון הופכים לקערה, מרסקים 2 בצלים דק ומוסיפים. מתבלים איך שאוהבים ומוסיפים פרורי לחם אם צריך. *ניתן להמיר את הבשר הטחון לעוף טחון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
ממלאים את הירקות במלית הבשר.
טובלים אותם במעט ביצה טרופה ואחר כך בפירורי לחם ומטגנים עד אשר הבשר מזהיב. מוציאים, סופגים את השמן ובינתיים מחממים את הסיר עם הירקות. מוסיפים את הירקות הממולאים שטיגנו, מסדרים אותם בצורה שטוחה ואם ניתן בשתי שכבות.
את הרצועות של תפוחי האדמה שרוקנו מפזרים מעל (מעין כיסוי לקציצות). הן מקבלות את הטעם והצבע היפה של האוכל.
מבשלים שעה על אש נמוכה ומגישים על גבי אורז לבן עם הרוטב של הירקות הקצוצים מתחתית הסיר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0