המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנקים את ירכי העוף בחומץ.
מתבלים את העוף ועושים לו סגירה בסיר.
מוסיפים חומוס, בצלי שאלוט ומים חמים.
מאזנים את התיבול ונותנים לרתיחה אחר כך מבשלים על אש נמוכה לשעה וחצי .
בסיר נוסף מטגנים את הקוסקוס בחמאה ושמן זית ומתבלים באותם תבלינים של העוף (קומץ קטן מכל סוג וכפית מלח).
מטגנים 4 כוסות של קוסקוס ב-50 גרם של חמאה עם 2 כפות של שמן זית עד שמזהיבים.
מוסיפים 6 כוסות של ציר העוף המבושל ונותנים לקוסקוס להתבשל על אש נמוכה.
להגשה : שמים את הקוסקוס והחומוס בכלי גדול ויפה ומקשטים בהרבה צנוברים (אפשר גם שקדים וקשיו קלויים).
בכלי הגשה שני (עמוק יותר) שמים את העוף עם החומוס והבצל והציר. אפשר לסחוט לימון או לשים בצד יוגורט משובח.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0