המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החצילים לפרוסות בעובי בינוני, ומשרים במלח כדי שהחצילים יגירו נוזלים.
בינתיים מכינים את המילוי. מטגנים את הבצלצלים, מוסיפים את העגבנייה, מתבלים, מוסיפים את הבשר, ממשיכים לטגן בעדינות.
מערבבים ומוסיפים מיץ עגבניות, ומבשלים על אש קטנה.
מנגבים את החצילים מהנוזלים שהופרשו.
מכינים תבנית מלבנית, פורסים שכבה ראשונה של חצילים, שמים מעל מחצית מהמילוי, מכסים בשכבה נוספת של חצילים, מניחים שכבה נוספת של בשר.
מפזרים מעל שכבת פירורי לחם, אופים בחום בינוני גבוה כ-45 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0