קולפים את החצילים ופורסים אותם לאורך. מטגנים את החצילים באופן חלקי, או לחילופין משחימים בגריל לאחר שנמרחו במעט שמן.
שלב 2
0 דקות
מניחים מחצית מכמות החצילים בתבנית פיירקס ומשאירים חלקי רצועה גם על דפנות התבנית.
שלב 3
0 דקות
מטגנים במחבת את הבצל והבשר הטחון יחד. מתבלים ומצננים.
שלב 4
0 דקות
שופכים את הבשר על החצילים. מפזרים מעל שכבה של קוביות עגבניות. מכסים בשכבת חצילים נוספת שופכים מעל את הביצים שנטרפו היטב, עם כף קמח שטוחה ומעט מלח ופלפל.
שלב 5
0 דקות
מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות למשך 45-60 דקות.
שלב 6
0 דקות
לפני ההגשה מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד מספר דקות להשחמה.
שלב 7
0 דקות
טיפים מיוחדים: רצוי להכין לפחות יומיים מראש. המוסקה ניתנת להקפאה למשך חודש. חגיגית ונפלאה לארוח.
שלב 1
מתוך
7
קולפים את החצילים ופורסים אותם לאורך. מטגנים את החצילים באופן חלקי, או לחילופין משחימים בגריל לאחר שנמרחו במעט שמן.
שלב 2
מתוך
7
מניחים מחצית מכמות החצילים בתבנית פיירקס ומשאירים חלקי רצועה גם על דפנות התבנית.
שלב 3
מתוך
7
מטגנים במחבת את הבצל והבשר הטחון יחד. מתבלים ומצננים.
שלב 4
מתוך
7
שופכים את הבשר על החצילים. מפזרים מעל שכבה של קוביות עגבניות. מכסים בשכבת חצילים נוספת שופכים מעל את הביצים שנטרפו היטב, עם כף קמח שטוחה ומעט מלח ופלפל.
שלב 5
מתוך
7
מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות למשך 45-60 דקות.
שלב 6
מתוך
7
לפני ההגשה מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד מספר דקות להשחמה.
שלב 7
מתוך
7
טיפים מיוחדים: רצוי להכין לפחות יומיים מראש. המוסקה ניתנת להקפאה למשך חודש. חגיגית ונפלאה לארוח.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0