המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים זנבות מחצילים ולפרוס לפרוסות לאורך לא עבות ולא דקות.
לפזר מלח משני צדדים ולהניח 25 דק' במסננת.
מברישים שמן זית על מחבת פסים ומחממים, צולים משני צדדים.
מניחים על נייר סופג.
מערבבים בקערה בשר טחון, 1/2בצל מגורר, 2 שיני שום, חופן פטרוזיליה וכוסברה, תפו"א קטן מגורר דק. מתבלים במלח, פלפל, מעט קינמון, כמוו ופפריקה. לערבב לתערובת אחידה
ממלאים חצילים: מניחים בקצה פרוסת חציל ארוכה תערובת מילוי ומלגלגלים לרולדה קטנה. לסדר בתבנית חד פעמית שתי שורות.
להוסיף לתבנית הגלילות 2 כוסות מים, לפזר על כל החצילים בתבנית.
לעטוף בנייר כסף ולחורר אותו.
אופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך שעה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0