המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החציל לחצי ופורסים כמו סנדוויץ.
משאירים את החצילים הפרוסים והמנוקים בצד.
את הבשר מתבלים בתבלינים, מעט מכל סוג - לפי הטעם.
מוסיפים מלח, ביצה ובצל מגורר ומעט פירורי לחם. מערבבים היטב את החומרים ומשאירים למנוחה.
מכינים בינתיים את הרוטב בסיר: קוצצים בצל, מטגנים אותו ומוסיפים עגבנייה חתוכה.
מוסיפים רסק עגבניות וחצי כוס מים, ומתבלים עם פפריקה ותבלינים נוספים.
מכניסים את תערובת הבשר הטחון לתוך החצילים ושמים בסיר כשעה על אש נמוכה.
באותו סיר ובאותו אופן מכינים "כריכי" תפו"א וממלאים אותם בבשר הטחון. מבשלים עד שהמנה מוכנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0