המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הבשר עם בצל, שום מעוך, עגבניות ותיבול.
להפריד את החצילים לפרוסות, לטבול בביצה וקמח ולטגן משני צדדים לקבלת גוון זהוב בהיר.
לסדר שכבות חציל בתבנית מרופדת בנייר אפיה. מסדרים שכבה של פרוסות חציל, שכבה של תערובת בשר וכך 3 שכבות.שכבה עליונה צריכה להיות החציל.
מלמעלה למזוג ביצה טרופה וכף מים ולאפות בתנור בחום 190-200 40-50 דק' עד לקבלת קרום זהוב חום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0