המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר את השמנת עם הסוכר, החלב, התמצית וניל והפודינג לקצפת יציבה.
מקפלים פנימה את הגבינה לערבוב קל.
בסיר קטן על אש נמוכה מבשלים את חתיכות האפרסק עם הסוכר והליקר כ 20 דקות ומצננים.
מחלקים את הקרם גבינה ל 10 מנות, ומעל מקשטים עם מחית האפרסק, מכניסים למקרר ל 3 שעות , ומגישים קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0