המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ניתן להשתמש בכל טעם פודינג שאוהבים.
מוזגים את השמנת לכלי שמתאים למיקרוגל ומחממים כ-2 דקות עד שהשמנת חמה ומעלה אדים. מוזגים לכלי נפרד 200 גרם מהשמנת החמה ומוסיפים 20 גרם אבקת פודינג בטעם וניל.
מוזגים לכלי שני 100 גרם שמנת חמה ומוסיפים 10 גרם אבקת פודינג בטעם שוקולד (כדי לבחור טעמים עם צבעים שונים לקבלת האפקט של הגלקסיה).
עכשיו עובדים מהר כי אנחנו רוצים שהשמנת תישאר חמה - באמצעות מטרפה מערבבים בעדינות את השמנת ואבקות הפודינג בכל כלי בנפרד כך שהפודינג ימס בשמנת. שימו לב שלא מקציפים את השמנת ולא יוצרים בועות. שומרים על מרקם חלק.
בוחרים כלי הגשה קטנים למוס ומוזגים לתוכם את הפודינג בכמות הגדולה יותר באופן שווה. את הפודינג השני מעבירים לסקוויזר (כלי לזילוף). ומזלפים צורת איקס מעל הפודינג שמסנו בכלים הקטנים. אם אין משתמשים בכפית ומזלפים בעדינות ליצירת צורת איקס. מחזיקים את הכלים הקטנים ומסובבים בתנועות מעגליות לאט, לאט כך שהמרכז של הפודינג ינוע במעגלים וכך מקבלים צורת גלקסיה.
מכניסים למקרר להתייצבות, ואוכלים עם פתי בר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0