המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את החלב או הריצ'. מערבבים בקערה את החלמונים עם הסוכר, קונפלור ואינסטנט פודינג, ומוזגים את הריצ'/החלב החם לתערובת החלמונים.
בוחשים היטב בסיר את התערובת ומבשלים עד להסמכה. מוסיפים חלבה מפוררת ושוקולד (לבן לגרסה חלבית ומריר-פרווה לגרסת פרווה). מערבבים ומקררים היטב.
בקערה נפרדת, מקציפים את שני מכלי הריצ' לקצף יציב ומקפלים לתערובת החלבה והשוקולד. מוסיפים את האגוזים ויוצקים לתבניות אישיות, רצוי מסיליקון, ומקפיאים.
לגרסת פרווה - המירו את החלב לשמנת צמחית ואת השוקולד הלבן בשוקולד מריר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0