בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה. מסירים מהאש ומיד יוצקים על גבי השוקולד. מניחים לדקה ולאחר מכן מערבבים היטב עד להמסה מלאה של השוקולד. מצננים לטמפרטורת החדר.
שלב 3
0 דקות
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת.
שלב 4
0 דקות
בקערת המיקסר (אין צורך לשטוף) עם וו גיטרה מערבלים את הגבינה, חמאת בוטנים, תמצית וניל וסוכר.
שלב 5
0 דקות
מוודאים שהתערובת אחידה, ובמידת הצורך נעזרים במרית כדי לגרד את תחתית הקערה.
שלב 6
0 דקות
מקפלים כשליש מכמות הקצפת לתערובת חמאת הבוטנים ולאחר מכן מקפלים בעדינות את יתר הקצפת עד לקבל מוס אחיד.
שלב 7
0 דקות
מסדרים את המוס והשוקולד בשכבות בכוסות או בכלים (מומלץ ביחס של 3-4 כפיות מהמוס על כל כפית מהגנאש).
שלב 8
0 דקות
מצננים במקרר. הקינוח נשמר כשהוא עטוף היטב בקירור עוד יומיים נוספים.
שלב 1
מתוך
8
בקערה חסינת חום מניחים את השוקולד.
שלב 2
מתוך
8
בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה. מסירים מהאש ומיד יוצקים על גבי השוקולד. מניחים לדקה ולאחר מכן מערבבים היטב עד להמסה מלאה של השוקולד. מצננים לטמפרטורת החדר.
שלב 3
מתוך
8
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מעבירים לקערה אחרת.
שלב 4
מתוך
8
בקערת המיקסר (אין צורך לשטוף) עם וו גיטרה מערבלים את הגבינה, חמאת בוטנים, תמצית וניל וסוכר.
שלב 5
מתוך
8
מוודאים שהתערובת אחידה, ובמידת הצורך נעזרים במרית כדי לגרד את תחתית הקערה.
שלב 6
מתוך
8
מקפלים כשליש מכמות הקצפת לתערובת חמאת הבוטנים ולאחר מכן מקפלים בעדינות את יתר הקצפת עד לקבל מוס אחיד.
שלב 7
מתוך
8
מסדרים את המוס והשוקולד בשכבות בכוסות או בכלים (מומלץ ביחס של 3-4 כפיות מהמוס על כל כפית מהגנאש).
שלב 8
מתוך
8
מצננים במקרר. הקינוח נשמר כשהוא עטוף היטב בקירור עוד יומיים נוספים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0