המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לפורר כחצי פרוסת עוגה לתוך כוסות ההגשה ולמעוך אותה היטב לתחתית עד לגובה כסנטימטר.
להרטיב במעט יין כדי לגבש. להכניס לקירור.
לשפוך לקערה חצי מיכל שמנת ולשבור פנימה חצי חבילת שוקולד, להמיס היטב במיקרוגל ולערבב מדי פעם עד שנוצר גנאש חלק ללא גושים.
לשפוך מעל העוגה המפוררת עד לקבלת שכבה אחידה של כחצי סנטימטר. להכניס לקירור.
לרסק היטב במעבד מזון את המנגו, עד לקבלת מחית חלקה. להוסיף מעט מיץ לימון וסוכר לפי הטעם.
להקציף מיכל שמנת מתוקה עם כשליש מכמות מחית המנגו לקצפת יציבה מאד. לשפוך לכוסיות מהתערובת עד לגובה של 2-3 סנטימטרים. להכניס לקירור.
להקציף היטב את שאר מחית המנגו כמה דקות ולשפוך מעל המוס בצורה אחידה.
לשמור בקירור עד ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0