המתכון הזה נוצר עבור 9 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הגנאש: שוברים שוקולד מריר לקוביות וממיסים עם השמנת במיקרו. מערבבים עד שנוצר גנאש כהה ומבריק.
להכנת מוס מנגו: מקציפים את כל השמנת המתוקה שנותרה עם תרכיז המנגו, עד ליצירת קצפת יציבה.
פורסים את העוגה ומפוררים טיפה, אפשר לפורר בידיים. מרפדים את הכוסות בחתיכות העוגה, לכל עובי שרוצים. מטפטפים מעט ליקר על העוגה.
שופכים מעט גנאש על שכבת העוגה.
מזליפים את מוס המנגו מעל הגנאש עד לגובה של שלושת רבעי הכוס, שופכים עוד מהגנאש בנדיבות מעל המוס.
מזליפים מעט מתרכיז המנגו שנותר מעל (נותן חמיצות נהדרת משמש כרוטב), מקשטים בדובדבן או בכל מה שרוצים ואוהבים, מכניסים לקירור ל-60 דקות, לפחות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0