המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את גבינת המסקרפונה עם אבקת הסוכר ופירות היער הטחונים.
להקציף את השמנת ולערבב את הקצפת לתוך מסת הגבינה שהכנו בסעיף הקודם.
לקשט באבקת סוכר, בפטל אדום ולהכניס למקרר.
לאחר הקירור אפשר לקשט בקצפת ובאבקת הסוכר מעל הפטל, זה יתן אפקט של הפתעה בפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0