המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממסים את השוקולד.
בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב.
מוסיפים את החלמונים לשוקולד ומערבבים היטב. מוסיפים לתערובת שקית אינסטנט וניל.
מאחדים את שתי המסות. מוסיפים ליקר.
מכינים את הג'לי פטל לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
לסידור הכוסות: מומלץ להשתמש בכוסיות שקופות של כ- 80 מ"ל.
שופכים מעט מהג'לי בכל הכוסות, מעליו יוצקים את המוס ומעליו שוב את הג'לי. מסיימים בשכבת מוס נוספת ומכניסים למקרר.
אם נותרת כמות גדולה של מוס, ניתן להכין שקית ג'לי נוספת.
מקשטים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0