המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את קוביות השוקולד בקערה וממיסים בפרקי זמן קצרים במיקרוגל. כשהשוקולד נמס, מערבבים למשחה חלקה.
שמים את השמנת בקערת המערבל ומקציפים לקצפת יציבה.
מוסיפים את השוקולד המומס לקצפת ומערבבים בתנועות קיפול רחבות, לקרם אחיד.
מוסיפים את שברי המרנג ומערבבים עד שהן נטמעים באופן אחיד בקרם.
מכינים 6 כוסות או גביעים שקופים בנפח של כ-150 מ"ל.
מניחים בתחתית כוסות ההגשה כמה יחידות פטל, מניחים מלמעלה את המוס, מחליקים את פניו, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר עד שרוצים לאכול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0