המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לפורר לפירורים גסים את נשיקות המרנג, להוסיף את האגוזים המרוסקים וסירופ מייפל.
להמיס את השוקולד ומיץ התפוזים (במיקרוגל או בסיר אידוי כפול) ולקרר מעט.
לערבב את החלמונים, סוכר וסוכר וניל. להוסיף את השמנת המתוקה ולערבב.
לערבב את תערובת השוקולד עם החלמונים.
להקציף את החלבונים לקצף יציב, להוסיף את תערובת השוקולד והחלמונים ולקפל לתערובת אחידה.
להוסיף את הנשיקות והאגוזים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
ליצוק לתבנית ולהקפיא למשך מספר שעות. מגישים קפוא למחצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0