המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת זכוכית מניחים את השוקולד המריר הקצוץ ומוזגים מעל את החלב. מחממים במיקרוגל בעוצמה בינונית למשך דקה וחצי.
מוציאים ומערבבים עם מטרפה, אם התערובת לא נמסה לגמרי מחממים עוד כמה שניות, עד להמסה מלאה וקבלת תערובת אחידה, ללא גושים.
בצלוחית מניחים 2 חלמונים ומוסיפים 2 כפות מתערובת השוקולד שהמסנו ומערבבים עם מזלג. מעבירים לקערת השוקולד, תוך כדי בחישה עם מטרפה.
מצננים את התערובת כחצי שעה על השיש.
מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג שוקולד ואבקת סוכר, עד לקבלת קצפת יציבה.
מקפלים את הקצפת לתערובת השוקולד בעדינות, בעזרת מרית, מעבירים ל-6 קעריות אישיות ומיישרים.
מפזרים מעל שבבי שוקולד מריר.
מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר כ–4 שעות עד ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מה עם החלבונים?
היי, אין בהם צורך, אפשר להשתמש בהם למטרה אחרת. יום מקסים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1