המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להמיס את השוקולד על אדים (באן מרי) ולקרר מעט תוך כדי בחישה.
להוסיף את החלמונים תוך ערבוב מהיר עד שמתקבלת עיסה חלקה.
להקציף את החלבונים עם חצי כף סוכר ולערבב עם השוקולד המריר עד קבלת עיסה אחידה.
להקציף את השמנת עם חצי כף סוכר ולערבב לאט ובתנועות קיפול את שתי התערובות.
לפזר חלק מהאגוזים (החלק הנותר יהיה לקישוט) ולהעביר לתבנית או לצלוחיות. להכניס למקפיא ולאחר רבע שעה להוציא ולהניח במקום קר במקרר. לקשט באגוזים שנותרו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0