המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלמונים עם הסוכר לקרם סמיך וצהבהב.
ממיסים את השוקולד בסיר כפול מעל מים רותחים. מוסיפים לתערובת החלמונים ומערבלים לתערובת אחידה.
מקציפים את החלבונים, עד קבלת קצף יציב.
מעבירים את הקצף לתערובת השוקולד ומקפלים בעדינות עד קבלת מוס אחיד.
מעבירים למקרר לכשעתיים, או עד שהמוס מתייצב.
אפשר לעטר בשמנת מתוקה ומקל שוקולד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0