בסיר בינוני מבשלים 120 מ"ל חלב ומרשמלו על אש בינונית, תוך כדי ערבוב עם כף עץ, עד שהמרשמלו נמס לגמרי. מורידים את הסיר מהאש ומעבירים את התערובת לקערה גדולה.
שלב 2
0 דקות
שוטפים היטב את התותים, מסירים את העלים הירוקים וטוחנים במעבד מזון לקבלת תערובת חלקה. מערבבים את תערובת התותים הטחונים עם החלב והמרשמלו.
שלב 3
0 דקות
מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג וניל ומקפלים בעזרת מטרפה לתערובת התותים עד לקבלת מוס אחיד.
שלב 4
0 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית סיליקון עגולה עם חור באמצע או לתבנית אינגלישקייק מרופדת בניילון נצמד, ומקפיאים ל-12 שעות לפחות.
שלב 5
0 דקות
מכינים ציפוי שוקולד לבן – מחממים יחד את השוקולד הלבן הקצוץ, 3 כפות חלב ו-25 גרם חמאה במיקרוגל בחום נמוך למשך דקה. מערבבים ומחממים עוד 30 שניות בחום נמוך עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה. שולפים את המוס מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה מתאימה. מזגגים בציפוי השוקולד הלבן. ניתן לעטר בתותים שלמים או בסוכריות צבעוניות.
שלב 6
1 דקות
מאחסנים במקפיא עד ההגשה.
*ניתן להכין בגרסת פרווה - את החלב המירו במים, את השמנת המתוקה בצמחית ואת החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
בסיר בינוני מבשלים 120 מ"ל חלב ומרשמלו על אש בינונית, תוך כדי ערבוב עם כף עץ, עד שהמרשמלו נמס לגמרי. מורידים את הסיר מהאש ומעבירים את התערובת לקערה גדולה.
שלב 2
מתוך
6
שוטפים היטב את התותים, מסירים את העלים הירוקים וטוחנים במעבד מזון לקבלת תערובת חלקה. מערבבים את תערובת התותים הטחונים עם החלב והמרשמלו.
שלב 3
מתוך
6
מקציפים יחד שמנת מתוקה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג וניל ומקפלים בעזרת מטרפה לתערובת התותים עד לקבלת מוס אחיד.
שלב 4
מתוך
6
מעבירים את התערובת לתבנית סיליקון עגולה עם חור באמצע או לתבנית אינגלישקייק מרופדת בניילון נצמד, ומקפיאים ל-12 שעות לפחות.
שלב 5
מתוך
6
מכינים ציפוי שוקולד לבן – מחממים יחד את השוקולד הלבן הקצוץ, 3 כפות חלב ו-25 גרם חמאה במיקרוגל בחום נמוך למשך דקה. מערבבים ומחממים עוד 30 שניות בחום נמוך עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה. שולפים את המוס מהתבנית ומעבירים לצלחת הגשה מתאימה. מזגגים בציפוי השוקולד הלבן. ניתן לעטר בתותים שלמים או בסוכריות צבעוניות.
שלב 6
מתוך
6
מאחסנים במקפיא עד ההגשה.
*ניתן להכין בגרסת פרווה - את החלב המירו במים, את השמנת המתוקה בצמחית ואת החמאה במרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
2
ז
זוהר
היי.
למה בעצם לא הוספת ג'לטין? האם זה לא היה מקצר את זמן ההקפאה?
מערכת בישולים
היי, אין צורך להשתמש בג'לטין עבור המוס הזה. מתקבל מרקם מתאים, קטיפתי ורך ללא הג'לטין.
יום מקסים 🌸
הערות 2