מכינים בצק רך וגמיש מכל המרכיבים, יוצרים כ-35-40 כדורים קטנים ומניחים על משטח משומן ל20 דק'.
שלב 2
0 דקות
מכינים מחבת (רצוי עם תחתית כבדה - אפשר גם במולטי שף) ומחממים אותה ללא שמן.
שלב 3
0 דקות
עם כפות ידיים משומנות ועל שיש משומן פותחים כל כדור לעלה דק עגול (גודל מחבת).
שלב 4
0 דקות
מניחים על המחבת ומטגנים צד אחד (בינתיים פותחים עוד עלה).
שלב 5
0 דקות
הופכים ושמים מעל עוד עלה, הופכים ומוסיפים עוד עלה, וכך ממשיכים עד שמצטברים כ- 10-15 עלים. מוציאים לצלחת וממשיכים להכין את השאר את המוכנים לכסות כדי שלא יתייבשו.
שלב 6
0 דקות
כל סועד מפריד לעצמו מופלטה או שניים ומגלגל. אפשר לאכול את זה כך ואפשר למרוח דבש או חמאה. בתאבון.
שלב 1
מתוך
6
מכינים בצק רך וגמיש מכל המרכיבים, יוצרים כ-35-40 כדורים קטנים ומניחים על משטח משומן ל20 דק'.
שלב 2
מתוך
6
מכינים מחבת (רצוי עם תחתית כבדה - אפשר גם במולטי שף) ומחממים אותה ללא שמן.
שלב 3
מתוך
6
עם כפות ידיים משומנות ועל שיש משומן פותחים כל כדור לעלה דק עגול (גודל מחבת).
שלב 4
מתוך
6
מניחים על המחבת ומטגנים צד אחד (בינתיים פותחים עוד עלה).
שלב 5
מתוך
6
הופכים ושמים מעל עוד עלה, הופכים ומוסיפים עוד עלה, וכך ממשיכים עד שמצטברים כ- 10-15 עלים. מוציאים לצלחת וממשיכים להכין את השאר את המוכנים לכסות כדי שלא יתייבשו.
שלב 6
מתוך
6
כל סועד מפריד לעצמו מופלטה או שניים ומגלגל. אפשר לאכול את זה כך ואפשר למרוח דבש או חמאה. בתאבון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0