המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הקמח עם כפית סוכר וכף מלח.
מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב, מוסיפים כוס מים וביצה, ולשים. מוסיפים מים בהתאם לצורך (הבצק צריך להיות רך, אך לא דליל מדי).
לקראת סוף הלישה, מוסיפים שתי כפות שמן ולשים עד שייפרד מהדפנות.
נותנים מנוחה לבצק למשך שעה, לאחר מכן לשים שוב.
מכינים עיגולים קטנים, ומניחים אותם במגש עם שמן למנוחה של עשרים דקות.
לאחר 20 דק, פותחים כל עיגול לעלה בקוטר 20 ס"מ בערך ומטגנים במחבת, הופכים את המופלטה ומוסיפים עליה מופלטה נוספת, רק כשמצטברות כ-15 מופלטות, מתחילים את כל התהליך מחדש. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0