המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים היטב ווק, שמים את השמן, ומוסיפים את רצועות הבקר.
מקפיצים דקה, רק עד שהבשר מחליף את צבעו.
מוסיפים לווק את השעועית הירוקה ופלפל חריף. מקפיצים שתי דקות עד שהירקות חמים.
מוסיפים רוטב סויה, סילאן, טריאקי ושמן שומשום, מקפיצים עוד 2 דקות, מוסיפים אטריות ומקפיצים עוד דקה.
מפזרים שומשום, מערבבים ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0