המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בווק ומקפיצים את כל הירקות. תוך כדי ההקפצה מוסיפים 4 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן שומשום וכף אבקת תיבול מרק עוף.
חותכים את חזה העוף לרצועות וטובלים בביצה טרופה עם הטריאקי. מגלגלים את הנתחים בשומשום ומטגנים במעט שמן מכל הצדדים. לקראת סיום הטיגון מוסיפים רוטב סויה וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
מכניסים את האטריות לירקות המוקפצים ומערבבים אותן פנימה.
מוסיפים את רצועות העוף המטוגנות לתוך המוקפץ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0