מחממים שמן בווק ומקפיצים את כל הירקות. תוך כדי ההקפצה מוסיפים 4 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן שומשום וכף אבקת תיבול מרק עוף.
שלב 2
0 דקות
חותכים את חזה העוף לרצועות וטובלים בביצה טרופה עם הטריאקי. מגלגלים את הנתחים בשומשום ומטגנים במעט שמן מכל הצדדים. לקראת סיום הטיגון מוסיפים רוטב סויה וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
שלב 3
0 דקות
מכניסים את האטריות לירקות המוקפצים ומערבבים אותן פנימה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את רצועות העוף המטוגנות לתוך המוקפץ.
שלב 1
מתוך
4
מחממים שמן בווק ומקפיצים את כל הירקות. תוך כדי ההקפצה מוסיפים 4 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן שומשום וכף אבקת תיבול מרק עוף.
שלב 2
מתוך
4
חותכים את חזה העוף לרצועות וטובלים בביצה טרופה עם הטריאקי. מגלגלים את הנתחים בשומשום ומטגנים במעט שמן מכל הצדדים. לקראת סיום הטיגון מוסיפים רוטב סויה וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
שלב 3
מתוך
4
מכניסים את האטריות לירקות המוקפצים ומערבבים אותן פנימה.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את רצועות העוף המטוגנות לתוך המוקפץ.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0