המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב נחמם שמן שומשום, נוסיף את השום הכתוש והבצל הלבן ונטגן עד הזהבה קלה של הבצל.
נוסיף רוטב טריאקי ורוטב סויה, נערבב ונניח לרוטב להצטמצם במשך 10 דק על טמפ' נמוכה-בינונית.
בזמן שהרוטב מצטמצם נבשל את הפסטה בסיר נפרד - חשוב להשתמש בפסטה מספר 8 כי היא דקה ומתאימה בול למוקפץ! מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מעבירים 2 מצקות ממי הבישול של הפסטה לרוטב שהכנו.
את הפסטה המוכנה מעבירים לרוטב, מערבבים היטב, מוסיפים את הבצל הירוק ומשאירים לבישול כ-5-6 דקות.
ניתן לקשט בשומשום לבן ושחור ומעט עירית.. ויש לכם מנה חלומית!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1