משרים את הסינטה כחצי שעה במקרר עם 2 כפות סויה וכפית סודה לשתייה.
שלב 2
20 דקות
מסדרים את החצילים בתבנית ומורחים אותם בשמן זית. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20 דקות.
שלב 3
1 דקות
מבשלים את האטריות דקה אחת במים, מסירים ושוטפים במים קרים, שמים מעט שמן (כי לאטריות אורז יש תכונה להידבק לעצמן במהירות).
שלב 4
1 דקות
מחממים ווק או מחבת היטב.
שלב 5
5 דקות
מוסיפים מעט שמן זית ומקפיצים את הסינטה, שלא תהיה מוכנה לגמרי רק 50-60 אחוז.
מי שיש לו ברנר בבית שייעזר מדי פעם כדי לשמור על החום של המחבת.
מסירים את הסינטה מהאש ומעבירים לקערה.
שלב 6
3 דקות
מנגבים עם נייר את הווק.
שמים שוב שמן זית מקפיצים את הבאק צ׳וי והבצל הירוק (החלק הלבן) כמה דקות.
שלב 7
5 דקות
מוסיפים את השום והג׳ינג׳ר.
מוסיפים את החצילים הקלויים.
שלב 8
2 דקות
מוסיפים את הבשר, האטריות אורז והבצל הירוק (החלק הירוק).
מתבלים עם הטריאקי.
מקפיצים הכל יחד כ-2 דקות.
שלב 1
מתוך
8
משרים את הסינטה כחצי שעה במקרר עם 2 כפות סויה וכפית סודה לשתייה.
שלב 2
מתוך
8
מסדרים את החצילים בתבנית ומורחים אותם בשמן זית. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20 דקות.
שלב 3
מתוך
8
מבשלים את האטריות דקה אחת במים, מסירים ושוטפים במים קרים, שמים מעט שמן (כי לאטריות אורז יש תכונה להידבק לעצמן במהירות).
שלב 4
מתוך
8
מחממים ווק או מחבת היטב.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים מעט שמן זית ומקפיצים את הסינטה, שלא תהיה מוכנה לגמרי רק 50-60 אחוז.
מי שיש לו ברנר בבית שייעזר מדי פעם כדי לשמור על החום של המחבת.
מסירים את הסינטה מהאש ומעבירים לקערה.
שלב 6
מתוך
8
מנגבים עם נייר את הווק.
שמים שוב שמן זית מקפיצים את הבאק צ׳וי והבצל הירוק (החלק הלבן) כמה דקות.
שלב 7
מתוך
8
מוסיפים את השום והג׳ינג׳ר.
מוסיפים את החצילים הקלויים.
שלב 8
מתוך
8
מוסיפים את הבשר, האטריות אורז והבצל הירוק (החלק הירוק).
מתבלים עם הטריאקי.
מקפיצים הכל יחד כ-2 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0