המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את חזה העוף בכף דבש, שום כתוש וסויה כחצי שעה.
מטגנים את רצועות העוף, ללא הנוזלים, עד קבלת צבע שחום יפה ומוציאים לצלחת.
מטגנים בצל וגזר עד להתרככות.
מוסיפים את הפלפלים ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים את הכרוב ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים את הנבטים ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים את הנודלס וממשיכים להקפיץ.
מוסיפים דבש, תבלינים, רוטב צ'ילי מתוק ואת חזה העוף וממשיכים להקפיץ על אש נמוכה עוד כמה דקות ונהנים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
טעים בטרוף ברור שאהבתי ואהבו
הצג מתכונים נוספים
הערות 1