המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את אטריות הנודלס לפי הוראות היצרן.
מחממים את הסויה במחבת ווק.
מוסיפים 5 גרם פלפל לבן, ואחרי שהסויה רותחת, מוסיפים את הסלמון (ניתן להמיר את הסלמון בחצי קילו חזה עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון)..
מוסיפים את הגמבות ונותנים לזה לרתוח.
אחרי שהגמבות מחליפות צבע וריח, מוסיפים את הפטריות.
אחרי בישול קצר של 15 דקות, מערבבים את כל המצרכים ומוסיפים את הנודלס. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0