המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בווק או מחבת רחבה מחממים את השמן.
כשהשמן חם, מוסיפים את השום, בצל, למון גראס וצ'ילי ומטגנים תוך ערבוב כ-2-3 דקות עד שהבצל הופך לשקוף.
מוסיפים את הפרגיות ומטגנים תוך ערבוב כ-3-4 דקות עד שצבע הפרגיות משתנה ללבן.
מוסיפים צ'ילי מתוק ומים רותחים ומבשלים תוך ערבוב כ-2-3 דקות נוספות.
מוסיפים את סוכר, רוטב דגים וקרם קוקוס, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-5-6 דקות נוספות.
טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מגישים עם חופן עשבי תיבול - בזיליקום, כוסברה ונענע, לפי הטעם, ואורז לבן או אטריות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0