המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר עם מים חמים מרתיחים מראש ברוקולי ל-10 דקות ומפרידים לפרחים (אפשר לחילופין להשתמש בברוקולי קפוא).
במחבת רחבה/ווק מחממים שמן ומוסיפים את הבצל הלבן והברוקולי החלוט.
לאחר 3 דקות, מוסיפים את רצועות חזה העוף.
מטגנים אותן 3 דקות נוספות על המחבת עם הירקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה, האפונה והאטריות.
מוסיפים את הטריאקי והסויה.
מערבבים את המוקפץ תוך כדי בישול אחרון, ל- 4 דקות. דקה לפני סיום הבישול מוסיפים למוקפץ את הבצל הירוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0