מכינים את הנודלס לפי ההוראות למצב 'אל-דנטה'. מסננים את האטריות, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
הכנת הירקות: מוסיפים לווק שמן ומחממים. כשהשמן חם, מוסיפים את קוביות החצילים ומטגנים עד קבלת גוון זהוב. מוציאים את קוביות החציל הזהוב מהווק ומניחים בקערה עם נייר סופג.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לווק עם מעט שמן חם את קוביות הבצל ומטגנים עד שהן הופכות לשקופות. מוסיפים את הג'ינג'ר המגורר ואת השום הכתוש ומטגנים במשך כדקה אחת תוך כדי ערבוב. מוסיפים לווק מעט שמן, ואת קוביות הפלפלים והפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך מספר דקות נוספות, עד שהפטריות משנות את צבען.
שלב 4
0 דקות
מחזירים לווק את קוביות החצילים והנודלס. יוצקים את הרוטב ומקפיצים יחד במשך כשתי דקות, תוך כדי ערבוב. מוציאים את המוקפץ מהווק ומעבירים לכלי הגשה נאה.
שלב 5
0 דקות
לקראת ההגשה מפזרים מעל המוקפץ את השומשום.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את הנודלס לפי ההוראות למצב 'אל-דנטה'. מסננים את האטריות, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
5
הכנת הירקות: מוסיפים לווק שמן ומחממים. כשהשמן חם, מוסיפים את קוביות החצילים ומטגנים עד קבלת גוון זהוב. מוציאים את קוביות החציל הזהוב מהווק ומניחים בקערה עם נייר סופג.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לווק עם מעט שמן חם את קוביות הבצל ומטגנים עד שהן הופכות לשקופות. מוסיפים את הג'ינג'ר המגורר ואת השום הכתוש ומטגנים במשך כדקה אחת תוך כדי ערבוב. מוסיפים לווק מעט שמן, ואת קוביות הפלפלים והפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך מספר דקות נוספות, עד שהפטריות משנות את צבען.
שלב 4
מתוך
5
מחזירים לווק את קוביות החצילים והנודלס. יוצקים את הרוטב ומקפיצים יחד במשך כשתי דקות, תוך כדי ערבוב. מוציאים את המוקפץ מהווק ומעבירים לכלי הגשה נאה.
שלב 5
מתוך
5
לקראת ההגשה מפזרים מעל המוקפץ את השומשום.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0