המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את תפו"א בהרבה מים ומעט מלח, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית, מבשלים לריכוך כ-15 דקות.
מסננים ומועכים לפירה, מוסיפים חלב, חמאה, מלח ופלפל, ומערבבים.
מטגנים במחבת גדולה את הבצל בשמן הזית על להבה בינונית כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב. מגבירים את הלהבה, ומבשלים תוך ערבוב נמרץ 5 דקות נוספות עד שהבצל מתקרמל.
מוסיפים את הכמון, ומערבבים היטב. מוסיפים את השווארמה מן הצומח, ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את המים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבצל הירוק והפטרוזיליה, מערבבים 2 דקות נוספות, ומורידים מהאש.
מניחים 3 כפות גדושות של פירה על צלחת הגשה, מניחים במרכז 2 כפות גדושות של שווארמה, מזלפים מעט שמן זית, ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0