המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את הדג מספר דקות במים פושרים ומנגבים.
מטפלים בדג מבחוץ ומבפנים: מושחים אותו בשמן זית, מתבלים במלח גס, פלפל שחור, כוסברה ופטרוזיליה.
בתוך חלל הבטן, מניחים שיני שום ואת פרוסת הלימון.
אופים בתנור בחום בינוני גבוה, בלי כיסוי כ-20 דקות.
מעבירים את החום למצב גריל וממשיכים לאפות עוד 10 דקות.
מגישים עם עוד פרוסת לימון ומרגישים ביפו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0