המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה והגזר, עד להתרככותם.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ומועכים אותם בעזרת מועך או מזלג.
חותכים את הגזרים לקוביות ומוסיפים אותם יחד עם האפונה לקערה.
מערבבים הכל ומוסיפים את התבלינים ואת הביצים.
את העיסה מעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים בתנור בחום בינוני למשך כ-40 דקות.
הפשטידה מוכנה כשמכניסים קיסם לאמצע הפשטידה והוא יוצא יבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0