המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי האדמה, עד שהם מתרככים במשך חצי שעה.
מסננים ואז מועכים את תפוחי האדמה לפירה.
מוסיפים את הביצים והתבלינים. מערבבים היטב.
מחממים מעט שמן בסיר טפלון, ומורחים את דפנות הסיר במברשת טבולה בביצה.
יוצקים את התערובת לסיר, מכסים ומבשלים על להבה גבוהה כ-7 דקות.
מנמיכים את הלהבה, ומבשלים עוד כ-30 דקות.
מורידים את הסיר מהאש, ומניחים על גבי סמרטוט רטוב ל-5 דקות.
מניחים צלחת במקום המכסה, ובזריזות ובזהירות הופכים את הפשטידה לצלחת.
מחממים שוב מעט שמן באותו הסיר, ומורחים את הדפנות.
מחזירים את הפשטידה לסיר, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-7 דקות.
מגבירים את הלהבה, ומבשלים למשך 15 דקות נוספות.
מניחים את הסיר שוב על גבי סמרטוט רטוב, ולאחר חמש דקות מניחים שוב צלחת במקום המכסה, והופכים את הפשטידה המוכנה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0