המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הפלפלים האדומים עם מעט שמן.
לחתוך את העגבניות לחתיכות קטנות, ולהוסיף לפלפלים כשהם מחליפים צבע.
להוסיף את התבלינים ולהשאיר על הגז חמש דקות.
להוסיף 2 כפות רסק עגבניות ולבשל על אש נמוכה עוד 15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0