המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקלף את קליפת העגבניות ולהניחן בסיר, יחד עם שום כתוש, מלח והגמבה. אם אוהבים אפשר לשים גם 2 פלפלים שרופים חתוכים.
להביא לרתיחה על להבה בינונית ולמעוך את העגבניות מדי פעם.
כשהנוזלים מגיעים לתחתית, להנמיך את האש ולהוסיף את הפפריקה, שמן, פלפל וסוכר.
לערבב מדי פעם עד שנהיה סמיך, לטעום ולהוסיף מלח, אם חסר. *ניתן להמיר את העגבניות הטריות בפחית עגבניות משומרות ואת הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0