המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת נון סטיק או בסיר שמים שמן זית, אפשר גם שמן רגיל.
מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות.
מוסיפים את הפלפל החריף ומטגנים מעט.
מוסיפים את הפפריקה, הסוכר והמלח ופותחים את התבלין על ידי ערבוב.
מוסיפים את צנצנות רוטבי העגבניות של פרפקטו.
מערבבים היטב על אש קטנה עם מכסה סגור בשעה הראשונה. לאחר שעה פותחים את המכסה וממשיכים לערבב, נותנים לנוזל להתאדות ולמטבוחה להפוך לריבה. מבשלים עוד כשעה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1