המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את הגבינה.
קוצצים דק דק את העבניה, הבצל והמלפפון, ומניחים בצד.
מוסיפים לירקות את התבלינים והשמן, טועמים אם חסר משהו.
מוסיפים את תערובת הירקות המטובלים לגבינה בקערה ובוחשים.
טועמים את התבלון.
מגישים עם בגט חם או עם לחם בצל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0