המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את גליל גבינת העיזים למטבעות. מתבלים את פירורי הלחם עם מעט אורגנו ומערבבים. מצפים בקמח, ביצה, פירורי לחם ואז שוב בביצה ופירורי לחם.
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. טיפ - כדאי שהגבינה תהיה קרה בזמן הטיגון.
מגרדים את העגבניות לרסק. כותשים את כל מרכיבי החריף – פלפלים חריפים, כוסברה, שום, מלח, מיץ לימון ושמן זית, או טוחנים עד המרקם הרצוי. מגישים את המטבעות עם הרסק, החריף וזעתר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0