המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים לסיר קטן את כל החומרים, מביאים לרתיחה, ומצמצמים עד לדרגת סמיכות רצויה כרבע שעה.
מחממים את הווק, ברגע שהוא מעלה מעט עשן מוסיפים כף שמן, ומתחילים להקפיץ את הירקות לפי הסדר הרשום.
מוסיפים את המיטבולס, מקפיצים כשתי דקות נוספות.
מוסיפים את הרוטב, ונותנים לו להצטמצם עם המיטבולס והירקות כשתי דקות, מכבים את הלהבה ומוסיפים את הבצל הירוק, מעטרים בשומשום קלוי ומגישים לצד אורז לבן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0