יוצקים לסיר קטן את כל החומרים, מביאים לרתיחה, ומצמצמים עד לדרגת סמיכות רצויה כרבע שעה.
שלב 2
0 דקות
מחממים את הווק, ברגע שהוא מעלה מעט עשן מוסיפים כף שמן, ומתחילים להקפיץ את הירקות לפי הסדר הרשום.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את המיטבולס, מקפיצים כשתי דקות נוספות.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הרוטב, ונותנים לו להצטמצם עם המיטבולס והירקות כשתי דקות, מכבים את הלהבה ומוסיפים את הבצל הירוק, מעטרים בשומשום קלוי ומגישים לצד אורז לבן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
יוצקים לסיר קטן את כל החומרים, מביאים לרתיחה, ומצמצמים עד לדרגת סמיכות רצויה כרבע שעה.
שלב 2
מתוך
4
מחממים את הווק, ברגע שהוא מעלה מעט עשן מוסיפים כף שמן, ומתחילים להקפיץ את הירקות לפי הסדר הרשום.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את המיטבולס, מקפיצים כשתי דקות נוספות.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את הרוטב, ונותנים לו להצטמצם עם המיטבולס והירקות כשתי דקות, מכבים את הלהבה ומוסיפים את הבצל הירוק, מעטרים בשומשום קלוי ומגישים לצד אורז לבן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0