המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את מיץ התפוזים עם כף סוכר על אש קטנה עד שהסוכר נמס, ומצננים.
משרים את הצימוקים במיץ תפוזים למשך שעה.
מקציפים את החלמונים עם הסוכר לקרם תפוח.
מוסיפים את הגבינות ומערבבים דקה נוספת.
מוסיפים את הצימוקים עם מיץ התפוזים ומערבבים ידנית.
מקררים כ-3 שעות.
ממלאים בלינצ'ס אהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0