המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את בצק העלים למרובעים, מניחים אותם בתבנית אפייה, מחוררים במזלג, מניחים עליהם נייר אפייה ותבנית כדי שלא יתנפחו.
אופים 10 דקות בחום של 180 מעלות.
צולים את הכבד על אש גלויה וחותכים אותו לפיסות קטנות.
קוצצים את הבצלים לרצועות. מטגנים אותם במחבת עד הזהבה ומוסיפים את הבצל הירוק. חצי מתערובת הבצלים שומרים בצד.
למחבת עם תערובת הבצלים שנותרה מוסיפים את הדבש והתבלינים ומערבבים עד הסמכה קלה.
מסירים מהגז.
מוסיפים את פיסות הכבד ומערבבים יחד בעדינות.
מניחים עלה ומעליו מפזרים את תערובת הכבדים עם הבצל.
מניחים מעליו עוד עלה וסוגרים כמו סנדוויץ'. מהדקים בעדינות.
מעל המילפיי שנוצר מפזרים את תערובת הבצלים השחומה שהשארנו בצד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0