המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים מלבני בצק פילאס על תבנית המכוסה בנייר אפייה.
מכניסים את התבנית עם מלבני הבצק לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-180 מעלות, ואופים במשך כ-15 דקות, עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים. שומרים את דפי הפילאס בכלי אטום.
מוסיפים את השוקולד הלבן לבן מארי וממיסים.
יוצקים מיכל אחד של שמנת מתוקה לקערת מיקסר. מוסיפים 2 כפות סוכר, כוס חלב ושקית אינסטנט פודינג, ומקציפים עד לקבלת מקצפת מוצקה. מוסיפים לקערה את השוקולד המומס ומקפלים, עד קבלת מרקם אחיד וחלק. מצננים במקרר במשך כ-4 שעות לפחות.
מוסיפים לסיר את פירות היער והסוכר ומבשלים במשך מספר דקות, עד שמתקבל רוטב סמיך.
מניחים בצלחת הגשה מלבן פילאס, מעליו מזליפים, בעזרת מזלף עם פייה רחבה, מן הקרם.
מניחים מעל הקרם את המלבן השני ומעל מזליפים מן הקרם שוקולד לבן. מעל מניחים מלבן שלישי ושוב מזליפים את הקרם.
יוצקים מעל מרוטב פירות היער, ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0