המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את החלב, הגלידה והסירופ בצנצנת עם מכסה טוב.
מועכים קצת בכף עץ ובוחשים קלות.
סוגרים היטב את הצנצנת ומחזיקים בשתי הידיים (יד אחת על המכסה). מנערים בחוזקה כ-50 פעמים, עד שהמשקה מוקצף ואין בו גושי גלידה. (אפשר להשתמש בבלנדר).
יוצקים את המשקה לשתי כוסות.
מוסיפים מעט סודה לכל מנה ובוחשים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0