המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את החלב, הגלידה והסירופ בצנצנת עם מכסה טוב.
מועכים קצת בכף עץ ובוחשים קלות.
סוגרים היטב את הצנצנת ומחזיקים בשתי הידיים (יד אחת על המכסה). מנערים בחוזקה כ-50 פעמים, עד שהמשקה מוקצף ואין בו גושי גלידה. (אפשר להשתמש בבלנדר).
יוצקים את המשקה לשתי כוסות.
מוסיפים מעט סודה לכל מנה ובוחשים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0