משמנים תבנית פיירקס עגולה. מברישים את המצות הרטובות משני הצדדים, במעט שמן, ומסדרים אותן על התחתית והשוליים, כך שישארו שוליים עודפים, בהם נשתמש לכיסוי הפשטידה.
שלב 6
0 דקות
יוצקים מחצית ממלית הבשר, מניחים עליה שכבת מצות אחידה, ויוצקים את יתרת תערובת הבשר.
שלב 7
0 דקות
מכסים את הפשטידה בעזרת שולי המצה שנותרו, מברישים במעט שמן ומניחים מעל מצה נוספת. מברישים.
שלב 8
30 דקות
אופים עד שמזהיב, כ-30 דקות.
שלב 9
0 דקות
מוציאים מהתנור. יוצקים על המאפה את המרק בעזרת כף, ומכניסים לתנור לחמש דקות נוספות.
שלב 10
0 דקות
מקררים מעט, ומגישים עם סלט.
שלב 1
מתוך
10
מרטיבים מצות, עוטפים במגבת ומניחים להן להתרכך ולהתגמש.
שלב 2
מתוך
10
מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל עד שמתחיל להזהיב. מוסיפים את הבשר והשום, וממשיכים לטגן עד שהבשר עשוי. מוסיפים תבלינים ומסירים מהאש. מניחים להצטנן מעט.
משמנים תבנית פיירקס עגולה. מברישים את המצות הרטובות משני הצדדים, במעט שמן, ומסדרים אותן על התחתית והשוליים, כך שישארו שוליים עודפים, בהם נשתמש לכיסוי הפשטידה.
שלב 6
מתוך
10
יוצקים מחצית ממלית הבשר, מניחים עליה שכבת מצות אחידה, ויוצקים את יתרת תערובת הבשר.
שלב 7
מתוך
10
מכסים את הפשטידה בעזרת שולי המצה שנותרו, מברישים במעט שמן ומניחים מעל מצה נוספת. מברישים.
שלב 8
מתוך
10
אופים עד שמזהיב, כ-30 דקות.
שלב 9
מתוך
10
מוציאים מהתנור. יוצקים על המאפה את המרק בעזרת כף, ומכניסים לתנור לחמש דקות נוספות.
שלב 10
מתוך
10
מקררים מעט, ומגישים עם סלט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0