המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מחממים סיר רחב ושטוח. כאשר הסיר חם, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומאדים את הבצלים, טימין והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומשחימים היטב. מתבלים, מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה, מוסיפים מים וכף שיבולת שועל, מערבבים ומבשלים כ - 5 דקות.
צולים את ההמבורגר בתנור כ- 10 דקות.
מוסיפים אותם לרוטב הפטריות, מבשלים כ- 10 דקות ומגישים עם אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0