המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הסופגניות: מאחדים בקערה את הקמח, סוכר, ביצים, אשל, תמצית וניל, מלח, חלב והחמאה, וטורפים לבלילה אחידה.
מחממים את השמן בסיר על אש בינונית-גבוהה, נזהרים לא לשרוף את השמן. הסופגניות צריכות להיעשות טוב מבפנים.
כשהשמן חם (אפשר לבדוק אם יש בועות טיגון כששמים מעט מהבלילה) מזלפים מהבלילה עם שתי כפות או כף גלידה גדולה, באופן אחיד לשמן באותו המקום.
כשהמיני סופגנייה שלנו צפה למעלה מטגנים טוב משני הצדדים, עדיף לסובב אותן לפחות פעמיים כדי לוודא שהכל עשוי בפנים.
מקררים מעט על רשת טיגון.
להכנת הקרם: מערבבים בקערה את תכולת הפודינג בטעם מקרון פטל, יחד עם 2 כוסות חלב קר עד שנוצרת בלילה אחידה. ממתינים 5 דקות.
מעבירים לשקית זילוף עם צנתר וממלאים את המיני סופגניות. בונים על מגש הגשה מערום של מיני סופגניות, מפזרים אבקת סוכר בנדיבות ומקשטים בתותים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0