המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים עם הבצל מטוגן והתבלינים לפי ההוראות על גבי השקית.
מעבירים לקערה, ומוסיפים 3 ביצים טרופות וקמח אסם תופח.
משמנים תבנית סיליקון עם שקעים, וממלאים עד לחצי הגובה.
מפזרים קצח או שומשום, ואופים ב-180 מעלות כ-15 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0